Політична реклама

Водіїв просять об’їжджати вулицю Пасічну до кінця травня

1176 1
Сьогодні, 2 травня, вул Пасічну від вул Личаківської до вул Таджицької закрито на ремонт. У зв’язку з цим водіїв просять об’їжджати зазначену ділянку сусідніми вулицями – вул Мечникова, Студентською, Зеленою, Дж. Вашингтона - повідомили у прес-службі ЛМР.

Ремонтні роботи виконує компанія «Онур». Як зазначають підрядники, триватимуть роботи до 31 травня цього року.

«На перекритій частині вул Пасічної вже розставлені відповідні інформаційні та дорожні знаки про перекриття руху на ділянці від вул Личаківської до вул Таджицької», - зазначив представник підрядної організації «Онур» Борис Вільгуцький.

Об’їзд зазначеної ділянки можливий по вул Мечникова, Зеленій, Дж.Вашингтона.

«Заїзд на вул Пасічну зі сторони вул Личаківської можливий по вул Мечникова, Дж. Вашингтона. Заїзд зі зворотного боку можна здійснювати тими ж вулицями», - уточнив Борис Вільгуцький.

Зі змінами відповідно курсує і громадський транспорт. Міські автобусні маршрути, які пролягають через вул Пасічну на ділянці від вул Личаківської до вул Таджицької, об’їжджають зазначену ділянку.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт.


Читайте також:
8 Травня, 2012 22:08
Тарас, мешканець вул. Таджицька Дуже прикро дивитись на те, що декотрі власники джипів не бажаючи об'їжджати їдуть навпростець через парк. Мало того що там ходять люди чи батьки гуляють з дітьми, так ці водії ще нахабно сигналом розганяють всіх, щоб їм швидше проїхати. Надіюсь що ремонт скоро закінчиться, але як бути з тими коліями що поробили ті автомобілі в парку? Як обходити це болото?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!