Водіїв вантажівок закликають утриматись від поїздок Львівщиною

1308 0
Через несприятливі погодні умови такі автомобілі можуть ускладнити рух автодорогами.
фото: Prykordonnya.info

фото: Prykordonnya.info

Служба автомобільних доріг Львівщини звертається до водіїв великогабаритних транспортних засобів та перевізників з проханням щодо утримання від поїздок на час негоди. Про це йдеться у відповідному інформаційному повідомленні.

«При погіршенні погодних умов Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників при можливості утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам», – сказано в повідомленні.

Читайте також: До 2022 на Львівщині побудують кілька нових доріг

При нагальній потребі водіям великовантажних транспортних засобів нагадують про необхідність мати в наявності протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати. Найближчими днями на Львівщині збережеться стан несприятливих погодних умов. За прогнозами синоптиків, незабаром очікуються снігопади, пориви вітру, сильна хмарність, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!