Політична реклама

Водіїв закликають бути обережними на дорогах у зв'язку з ожеледицею

1445 0
На дорогах Львівської області 12-14 березня ожеледиця. ДАІ Львівщини закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом.

Сьогодні, 12 березня погода буде хмарною, часом – мокрий сніг та дощ, місцями туман, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі –3…+2°С, а вдень +4…+6°С

ДАІ закликає дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та обов’язково враховувати погодні умови, - повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Водіїв закликають бути особливо уважними на спусках та підйомах, шляхопроводах, при наближенні до пішохідних переходів та біля шкіл. Не перевищувати швидкість, дотримуватись безпечного інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань, - наголошують працівники ДАІ.

За умов недостатньої видимості водіям радять обов’язково рухатися із ввімкненим ближнім світлом фар.

У випадку значного погіршення погодних умов ДАІ рекомендує водіям, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

Вчора, 11 березня директор Гідрометцентру Микола Кульбіда повідомив, що 14 березня на Львівщині очікуються снігопади і пориви вітру до 25 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!