Водіїв закликають повідомляти про вибоїни на дорогах Львівщини

7630 1
У ЛОДА кажуть, що всі ями, про які знатимуть, позасипають.
Фото: Олег Синютка

Фото: Олег Синютка

Водіїв Львівщини просять повідомляти про стан доріг в області на номер гарячої лінії 112. Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав голова ЛОДА Олег Синютка.

«На дорогах, що прокладали до Євро-2012, з'явились вибоїни. Дається в знаки те, що 7 років тому простелили тільки нижній шар асфальту. Доручив профільному заступнику об'їхати траси Львів-Краківець та Львів-Шегині, аби комплексно зрозуміти ситуацію та усунути ямковість», ­– каже Олег Синютка.

Читайте також: Експерименти над дорогами Львівщини: хто і за скільки їх ремонтує

За його словами, навесні ЛОДА обстежить кожен кілометр раніше відремонтованих доріг, що на них є гарантія від підрядника.

«Водночас, закликаю водіїв скеровувати звернення на гарячу лінію 112, щоб дорожники розпочинали безкоштовну підсипку», – додав Олег Синютка.

Нагадаємо, цьогоріч на ремонт доріг в області витратять понад мільярд гривень.


Читайте також:
23 Січня, 2019 23:56
Юрій Дорога Яворів грушів суцільна ЯМА!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!