Водій автобуса, який збив 8-річну дівчинку у Винниках, був під наркотиками

2573 0
Правоохоронці просять зголоситися очевидців, щоб встановити всі обставини події.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

Водій автобуса, який вчора, 10 вересня, збив 8-річну дівчинку у Винниках, перебував у стані наркотичного сп’яніння. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Читайте також: У Львові розслідують аварію, де 34-річний львів'янин потрапив під тролейбус

Правоохоронці просять зголоситися очевидців дорожньо-транспортної пригоди для встановлення усіх обставин події. Згідно з висновками медичної експертизи, на момент скоєння ДТП водій автобуса перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: У Львові водія автобуса, який накинувся на літню жінку, відсторонили від роботи

Нагадаємо, що у Винниках водій автобуса «Еталон», 46-річний мешканець Перемишлянського району, який курсує на маршруті «Львів-Журавно», наїхав на 8-річну дівчинку. Дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!