Ситуація на дорогах Львова. Водій маршрутки спричинив ДТП на Стуса

1955 0
Черговий відділу безпеки дорожнього руху складе акт обстеження дорожнього покриття. Ймовірно, водія автобуса занесло на слизькій дорозі.
фото патрульної поліції львівщини

фото патрульної поліції львівщини

Сьогодні вранці на вулиці Стуса, поблизу заправки WOG, трапилась ДТП. Водій маршрутки не впорався з керуванням, автобус в’їхав у автомобіль Renault. Патрульні склали на водія протокол.

Читайте також: На Хуторівці у Львові до кінця місяця мають запрацюти ще два світлофори

«На водія автобуса складають протокол за статтею 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Він не врахував дорожньої обстановки і не впорався з керуванням. В автобусі було 2 пасажири, вони не постраждали. Черговий відділу безпеки дорожнього руху, складе акт обстеження дорожнього покриття», – повідомили Тvoemisto.tv у патрульній поліції Львова.

Водночас у мерії звітують, що сьогодні до прибирання вулиць залучили 30 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів, 5 тракторів. Загалом у місті до роботи в зимовий період залучать 138 одиниць техніки. Місто має також 24 тис. тонни піскосоляної суміші та орієнтовно 5,5 тис. тонн чистої технічної солі і 86 тонн хімічного реагенту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!