Водій, який скоїв резонансне ДТП на вул. Чупринки, відмовився від експертизи. Фото

5796 0
Вчора, 16 листопада, у Львові на вул. Генерала Чупринки, 27 трапилася ДТП, в результаті якої водій Volkswagen Caddy пошкодив два припарковані на вулиці авто і, не впоравшись з керування, врізався в дерево.
Фото:  Khrystyna Boyko у Facebook

Фото: Khrystyna Boyko у Facebook

ДТП трапилася близько 12:40, за кермом був чоловік 1985 року народження, повідомила tvoemisto.tv інспектор відділу ДАІ міста Львова, капітан міліції Ірина Пилат.

Водій на швидкості пошкодив автомобілі Daewoo Matiz та Volkswagen Passat. Пошкодження отримав пасажир Volkswagen Caddy, якого госпіталізували і згодом виявили, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Сам водій не постраждав і від огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився.

Як пояснили tvoemisto.tv, згідно з кримінально-процесуальним кодексом, якщо водій відмовився від огляду на стан сп’яніння, його вважають таким, що був у стані сп’яніння. Натомість сп’яніння може бути як алкогольним, так і наркотичним чи спричинене лікарськими препаратами.

За словами Ірини Пилат, за керування автомобілем у нетверезому стані передбачений штраф від 3400 до 5950 грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!