Водія автобуса №5а, якого звинувачують у бійці з пасажиром, відсторонили від роботи

2337 0
Якщо інцидент підтвердиться – водія звільнять.
Фото: lviv.molbuk.ua

Фото: lviv.molbuk.ua

Водій автобуса №5а сьогодні вранці спричинив бійку з пасажиром у салоні автобуса. Про це повідомили на сторінці ГО «Зручне місто» у Фейсбук.

Читайте також: У центрі Львова загорівся автобус №5а. Фото, відео

Зазначається, що причиною бійки стало зауваження пасажира, оскільки водій не зупинився на потрібній зупинці, а пасажир хотів зафіксувати все на камеру.

«Із криками, що ніхто не має права знімати, водій увірвався до салону і почав силою викидати людину з автобуса. Від штовханини постраждали також інші пасажири. Чоловіка виштовхали на зупинці "Під Дубом", ніхто з пасажирів не заступився», – йдеться у повідомленні громадської організації.

На це інцидент зреагували у комунальному «АТП-1», яке обслуговує маршрут, та зняли водія з рейсу. На час перевірки його відсторонили від роботи. Якщо інформація про бійку підтвердиться, у АТП обіцяють водія звільнити.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Додамо, що автобус №5а курсує з Винників до площі Різні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!