Водія львівської маршрутки, який перевозив пасажирів нетверезим, звільнили з роботи

1939 0
Драгер показав 1,17 проміле алкоголю в крові.
фОТО: lviv.vgorode.ua

фОТО: lviv.vgorode.ua

Водія маршрутки №51, якого учора затримали патрульні нетверезим за кермом, звільнили з роботи. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на в. о. начальника управління транспорту Олега Партику.

«Була інформація, що водій маршруту перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Підприємство «Успіх БМ» спільно з управлінням транспорту провело розслідування інциденту. Після з’ясування всіх обставин, факт алкогольного сп’яніння підтвердився, і на водія складено відповідний протокол. Також вже є наказ на звільнення», — каже він.

За його словами, водій не має права надалі працювати на маршрутах Львова, управління транспорту звернеться до інших перевізників з проханням не приймати його на роботу.

Нагадаємо, інцидент трапився вчора, 7 серпня, на вул. Шпитальній. Патрульні затримали водія маршруту №51 за порушення правил дорожнього руху. Він перевозив пасажирів у нетверезому стані. Драгер показав 1,17 проміле алкоголю в крові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!