Політична реклама

Водія маршрутки у Львові оштрафували на 8500 гривень

2166 0
Водію “маршрутки”, в якого з дверей випала пасажирка, присудили 8500 гривень штрафу

Шевченківський районний суд Львова присудив водію ТОВ “Фіакр-Львів” за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості, 8,5 тис. грн штрафу, повідомляють Наші гроші.

У вироці сказано, що 5 вересня 2013 року водій “маршрутки“ N34 на зупинці громадського транспорту на проспекті Чорновола грубо порушив вимоги правил дорожнього руху: розпочав рух до повного зачинення дверей автобуса, при цьому не переконався за допомогою правого дзеркала заднього огляду, що вхід і вихід пасажирів завершений. Врезультаті неуважності водія з салону випала пасажирка похилого віку, яка заходила через задні двері. Жінка отримала перелом правої стегнової кістки.

Водію призначили покарання у вигляді штрафу (500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) без позбавлення права керувати транспортними засобами, оскільки чоловік притягається до кримінальної відповідальності вперше та щиро кається. Максимальне покарання, яке йому загрожувало — три роки обмеження волі.

Куди скаржитися на роботу маршруток у Львові можна знайти тут.

Крім того, звертатись зі скаргами можна в управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради за тел. 261-55-66 або e-mail: [email protected] та на «гарячу лінію міста» 15-80.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!