Водія, що травмував дівчину на зупинці у Львові, рік тому позбавили прав

4448 0
24-річну дівчина отримала травми.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Водія BMW, який вчора, 19 січня, в’їхав у зупинку громадського транспорту на перехресті Куліша – Чорновола, рік тому позбавили права керувати авто. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Аварія трапилась близько 18:25. Авто від удару 24-річна дівчина отримала травми, а скло та лавка павільйону зупинки вщент розтрощились.

У поліції кажуть, що 37-річний водій не впорався з керуванням. На час аварії на зупинці було приблизно десятеро людей, які відбулись переляком. У лютому торік цього водія суд позбавив права кермування. З того часу поліцейські чотири рази складали на цього чоловіка протоколи про адміністративні правопорушення: за керування без відповідних документів.

Додамо, що до 2016 року зупинка в цьому місці була за поворотом на проспекті Чорновола. Тоді її тимчасово перенесли на сам поворот через будівництво офісного центру. Торік на місці старої зупинки навпроти вже збудованої будівлі почали облаштовувати парковку і міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила повернути зупинку з повороту на попереднє місце, оскільки зупинка тут є небезпечною. Втім власники готелю в суді намгаються відстояти парковку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!