Водіям дозволили проходити медогляд у будь-якій медичній установі

4409 2
Водії та кандидати у водії зможуть проходити медогляд у будь-якій медичній установі. Про це повідомили в Регіональному сервісному центрі МВС України у Львівській області.
фото: svetlovodsk.com.ua

фото: svetlovodsk.com.ua

Медичний огляд для водіїв та кандидатів у водії лишається обов’язковим, однак проходити його можна буде в будь-якій медичній установі.

Читайте також: В Україні змінять правила техогляду авто. 5 фактів

«Ще один крок для подолання корупційних схем. Якщо раніше були так звані «обрані» медичні заклади, які надавали відповідні довідки водіям, то зараз цього немає. Водій може звернутися в будь-яку поліклініку чи лікарню, де працюють профільні спеціалісти, і отримати необхідну довідку. Процедура отримання медичної довідки стає набагато простішою», – зазначив в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області Сергій Клочко.

«Відтепер будь-який медичний заклад за наявності необхідних фахівців (а саме: терапевта, невропатолога, отоларинголога, офтальмолога і хірурга) матиме право створювати медичні комісії для водіїв та кандидатів у водії і видавати їм відповідні довідки», – додав Сергій Клочко.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
6 Липня, 2018 13:48
Порошенко Президент це саме франківський район, продають форму 083 на ксероксі але лікарі не підписують, відправляють до приватників на чорновола(монополіст на держ харчах)
26 Січня, 2018 08:31
Юлія Мабуть вже ні. Щойно в реєстратурі міської поліклініки на Повітряній (Левандівка) сказали, що не ро[***] такі мед.довідки...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!