Політична реклама

Водіям-порушникам у центрі Львова залишають записки

1765 0
У центрі міста водіям залишають записки про порушення правил дорожнього руху. Повідомлення кріплять на лобовому склі машин.

Вистежує порушників спеціальна комісія з евакуації, до якої входять представники Львівавтодору, електротрансу, ДАІ, надзвичайники та працівники управління транспорту, повідомляють Головні новини Львова

Комісія обходить центральну частину міста та залишає попередження. У ньому фіксують час, коли водій порушив правила. Якщо впродовж години машина залишається на тому ж місті — викликають евакуатор. Її відправляють на арешт-майданчик на вулицю Конюшинну.

Перш ніж забрати автівку, водій має заплатити штраф — 150 гривень. За день залишають близько вісімдесяти повідомлень на автомобілях. Як зазначили представники комісії, жодного разу на арештмайданчику не було однієї і тієї ж машини. Та й у центрі люди стали менше паркуватися.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!