Політична реклама

Водійське посвідчення міжнародного зразка видаватимуть без іспитів

4506 0
Міжнародне посвідчення водія видається терміном на 3 роки на підставі національного посвідчення водія за заявою його власника, але не більше терміну дії національного посвідчення водія.

Оформлення та видача документу здійснюються в термін до 5 робочих днів з дня подання необхідних документів.

Для отримання чи обміну міжнародного водійського посвідчення особи подають до Центру: заяву, ксерокопію національного посвідчення водія і пред'являють оригінал цього посвідчення, фотографію розміром 3,5 х 4,5 см на матовому папері.

Після перевірки поданих документів посадова особа Центру відразу повертає заявнику національне посвідчення водія. Видача (обмін) міжнародного водійського посвідчення виробляються без складання іспитів.

Згідно зі змінами, реєстраційно-екзаменаційні підрозділи Державтоінспекції будуть називатися Центрами надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів (Центр).

Джерело: Варіанти


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!