Політична реклама

Водійські права в Україні стали вдвічі дешевшими

1658 0
Як розповів заступник начальника ДАІ України Володимир Резніков, згідно з новою постановою Кабміну, з 1 січня вдвічі знижено, наприклад, вартість водійських прав для тих, хто отримує їх вперше, обійдеться у 273,5 гривні замість 380 гривень.

Як повідомив В. Резніков, раніше ДАІ та підрозділами МВС надавалося 107 платних послуг, тепер їх кількість знизилася до 45. 

"Тепер безкоштовною стала видача деяких видів довідок. Наприклад, про те, що людина не позбавлена права керування. Також раніше довідка про причетність автомобіля до ДТП коштувала 83 гривні, а тепер вона видається безкоштовно", — зазначив чиновник.

Крім того, за реєстрацію та перереєстрацію іномарки тепер візьмуть 606 гривень, раніше - близько тисячі гривень. Разом з тим подорожчали послуги евакуаторів. З 10 до 17 гривень за кілометр.


Джерело: "Сегодня"; переклад  "Телеканал новин 24"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!