Водію вантажівки, що скоїв масштабну ДТП біля Львова, обрали запобіжний захід

2834 0
Внаслідок аварії постраждали 28 пасажирів маршрутки.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Водію вантажівки, що 17 січня поблизу села Гамаліївка Львівського району спричинив масштабну дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої 28 пасажирів маршрутки отримали тілесні ушкодження, повідомили про підозру. Про це повідомили в Львівській обласній прокуратурі. 

Так, сьогодні, 19 січня, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури водію повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілим. За клопотання прокурора, суд обрав підозрюваному найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте також: У масштабній аварії біля Львова зіткнулися маршрутка та фура. Відомо про 20 потерпілих

НЗазначимо, як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля «МАН» з напівпричепом, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі маршрутному автобусу БАЗ, внаслідок чого сталось зіткнення. Від удару автобус перекинувся на бік. 

Нагадаємо, що внаслідок аварії до лікарень Першого медоб’єднання Львова доправили 36 людей. У стаціонар відділень хірургії, нейрохірургії та офтальмології госпіталізували 16 пацієнтів, серед них – троє дітей. 17 постраждалих отримали медичну допомогу та скеровані на амбулаторне лікування. Ще троє – у стані шоку, проте без показів для госпіталізації.

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!