Водогін біля стебницького провалля перенесуть за межі небезпечної зони

1768 0
Перенесення водогону – один із найважливіших кроків з попередження надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути, якщо будуть нові провалля.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

Учора, 24 квітня, Кабінет міністрів України виділив 26,666 млн гривень на перенесення магістрального водогону «Гірне-Дрогобич» за межі гірничого відводу Стебницького «Полімінералу». Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод на своїй сторінці у Фесбуку.

«Так, це саме там, де 15 березня цього року сталося вже друге карстове провалля. Вперше земля провалився восени 2017 року», – йдеться у повідомленні.

Перенесення водогону – один із найважливіших кроків з попередження надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути, якщо будуть нові провалля. Водогін, а також електромережі та дорогу, за слова Юрія Холода, треба переносити, інакше Дрогобич та сусідні села можуть залишитися без води.

Нагадаємо, 15 березня на трасі Дрогобич – Трускавець утворилося карстове провалля. Об’їзд для великогабаритного транспорту влаштували через Стебник та Борислав. Окрім цього, повідомляли, що біля Трускавця, де утворилося провалля, закривають для руху рейсових автобусів.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!