Політична реклама

Водопостачання у Львові може подешевшати на 30%

925 0
У Львові працюють над проектом зменшення собівартість надаваних послуг «Львівводоканалу» майже на 30%. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергія Кіраля.

«Натомість ми розпочали переговори з банком (Європейським банком реконструкції та розвитку - ред.) щодо нового проекту – переробки мулу на очисних спорудах міста разом із відбором біогазу та переробкою цього біогазу у виробництво електроенергії. Це дозволить у перспективі зменшити собівартість надаваних послуг «Львівводоканал» майже на 30%, що дуже суттєво. Вартість проекту – 22 млн євро, з яких 5-7 млн євро – це гранти, тобто кошти, які не треба буде повертати", - наголосив Сергій Кіраль. .
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!