Політична реклама

Вогні на головній ялинці Львова запалять cьогодні о 18.00

1763 0
Сьогодні, 19 грудня, у день Святого Миколая у Львові на просп. Свободи відбудеться урочисте відкриття новорічної ялинки. Офіційне святкування з нагоди відкриття ялинки розпочнеться о 16.30.

Прикрашатимуть ялинку два ангели вартістю більше 30 тисяч грн. Ці прикраси  виготовили спеціально для української ялинки у Ватикані. Про це під час прес-конференції повідомив Андрій Вороновський, начальник управління культури Львівської міськради.

"Це достатньо складні конструкції -- і самих янголів, і елементів, на яких їх прикріплюють, -- каже Валерій Самойленко, начальник відділу благоустрою Львівської міськради. - Янголів мали везти до Ватикану, проте в цілях безпеки папська столиця відмовилась від янголів".

Як пояснив пан Самойленко, у Ватикані ангелів мали прикріпити до тамтешньої головної ялинки. "Але через те, що янголи доволі важкі, кожен -- по 100 кілограм, їх вирішили залишити у Львові", - резюмував пан Самойленко.

Джерело: "Expres.ua"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!