Воїни львівської 80-ки показали, як знищили підрозділ російських окупантів

2128 0
Також підрозділ артилеристів продовжуює завдавати значних втрат противнику на одному з важливих напрямків.
Фото/Facebook 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

Фото/Facebook 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

Воїни 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили підрозділ російських окупантів в одному з районів ведення бойових дій. Бійці продовжують успішно виконувати бойові завдання та ліквідувати ворогів України.

Читайте також: «Це вам за Маріуполь! За Старичі! За Львів!». Артилеристи 80-ки показали, як знищують окупантів

Крім того, воїни-артилеристи львівської 80-ки продовжують наносити удари по військах окупантів на одному з важливих напрямків. Точність розрахунків та високий професіоналізм військових завдає противнику значні втрати та деморалізує вцілілий особовий склад.

«Ми воюємо за рідну Україну! І наші самохідні артилерійські установки будуть знищувати цих клятих окупантів, поки ми остаточно не очистимо від цього непотребу нашу Батьківщину», – каже командир артилерійського підрозділу.

Загалом, з початку відкритої збройної агресії російських військ, самохідним артилерійським підрозділом «80-ки» було знищено чималу кількість бойових броньованих машин, танків, важливий військовий об’єкт та бойові позиції з особовим складом окупантів.

Нагадаємо, львівські десантники розбили колону ворожої техніки під час оборони міста Вознесенськ на Миколаївщині та знищили кілька десятків окупантів. Також підрозділ ППО 80-ї окремої десантно-штурмової бригади влучним пострілом з ПЗРК «Ігла» знищив російську крилату ракету над селом у Миколаївській області, яка летіла в напрямок м. Кропивницького. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!