Володимир Зеленський підписав указ про призначення Максима Козицького

2265 0
Офіційне призначення Максима Козицького відбулося на Львівщині поблизу шахти «Межирічанська».
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Максима Козицького керівником ЛОДА. Відповідний документ опублікували на сайті Офісу президента сьогодні, 6 лютого, хоча підписав він його ще 5 числа.

Офіційне призначення Максима Козицького відбулося на Львівщині поблизу шахти «Межирічанська». На зустріч прийшли й шахтарі, яким довгий час боргують зарплатню. Натомість Кабмін погодив кандидатуру Максима Козицького ще наприкінці грудня торік. Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики. Більше інформації про біографію та статки нового голови області читайте у спецматеріалі Tvowmisto.tv.

Читайте також: Вітер змін: як за 100 кілометрів від Львова працює вітроелектростанція

Максим Козицький був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого президент Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у фейсбук-опитуванні у червні торік. Натомість тоді головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського, а 26 грудня, президент звільнив своїм указом. Попереднього голову Володимир Зеленський також представляв особисто в ЛНУ імені Івана Франка.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!