Володимир Зеленський прибув до Трускавця

1323 0
«З президентом буде розмова з ключових питаннь. Кадри – основне».
Фото: sluga-narodu.com

Фото: sluga-narodu.com

Сьогодні, 2 жовтня, близько 13:20 до Трускавця на виїзне засідання фракції «Слуга народу» прибув Президент України Володимир Зеленський, йдеться на офіційному сайті партії.

Відразу після приїзду президент почав ознайомлюватися з роботою груп, які напрацьовують план реформ на найближчі два роки, та спілкуватися з народними депутатами.

Як повідомляє Lb.ua, «з президентом буде розмова з ключових питаннь. Кадри – основне». 

У Львівській ОДА Тvoemisto.tv не підтверджували про приїзд президента.

Фракція «Слуга народу» в межах з'їзду в Трускавці 2 жовтня буде обговорювати так званий план трансформації країни, драфт якого президент Володимир Зеленський презентував під час поїздки в США.

Також зараз триває панель із силовиками, де вони мають розповісти, що необхідно від парламенту, які реформи на стадії завершення, реформу СБУ, питання щодо митниці та податкової.

Народні депутати також обговорять кадрові питання.

Президент виступить на засіданні і буде з депутатами весь день, включно з гала-концертом після завершення.

Під час робочої поїздки до Львівської області президент Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва обходу міста Трускавця, який стане частиною автомобільної дороги державного значення Т-14-02 Східниця – Пісочна. Ця ділянка траси, спорудження якої відбувається в межах Національної програми «Велике будівництво», оминає небезпечні карстові провалля та дасть змогу відновити зручне й безпечне сполучення між курортними містами Львівщини та спрямувати автотранспорт в обхід Трускавця.

Дорога матиме дві смуги руху з шириною проїжджої частини 7,5 м. Проєктом передбачено влаштування на початку та в кінці траси однорівневих транспортних розв’язок кільцевого типу та трьох з’їздів. Загальна кошторисна вартість будівництва становить 249,1 млн грн. Роботи на об'єкті розпочато у 2020 році, на сьогодні вже влаштовано верхній шар покриття з асфальтобетону.

Нагадаємо, як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv львівський нардеп від «Слуги народу» Ростислав Тістик, у межах засідання планують обговорити низку законопроектів, а також кадрові питання.

«Слуги» будуть жити у Трускавці у трьох готелях: Rixos, «Міротель» та «Лісова пісня».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!