Володимир Зеленський сьогодні вперше відвідає Львівщину з робочим візитом

8505 0
Це пов’язано з обвалом на шахті «Лісова» на Сокальщині.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Сьогодні, 29 травня, Володимир Зеленський вперше відвідає Львівщину з робочим візитом. Він має приїхати в село Сілець, де сьогодні зранку стався обвал на шахті «Лісова». Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Володимира Зеленського.

«Сьогодні відбудеться робоча поїздка Володимира Зеленського на шахту «Лісова» в селі Сілець Сокальського району Львівщини, де вночі сталась аварія, в результаті якої загинули люди», – цитує агентство прес-службу.

Як писало Tvoemisto.tv, сьогодні, 29 травня, близько 6:00 стався обвал породи на шахті «Лісова». Загинули двоє чоловіків – 22-річний Михайло Турко та 48-річний Михайло Павлик.

Як повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області, за фактом загибелі двої гірників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 ККУ – порушення правил безпеки під час виконання робіт підвищеною небезпеки.

На Червоноградщині через загибель шахтарів оголосили траур.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!