Володимир Зуб покинув посаду керівника управління охорони здоров’я Львова

8511 0
Він працював на цій посаді 14 років.
Фото: Високий замок

Фото: Високий замок

Володимир Зуб, який із 2006 року керував управлінням охорони здоров’я Львівської міськради, пішов із посади. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Сьогодні Володимир Зуб іде далі. Він викладатиме на факультеті післядипломної освіти Львівського медичного університету, де навчатиме якісного управлінського менеджменту. Досвід у нього колосальний. Студентам справді пощастило. Володимир Іванович залишиться моїм радником», – сказав Андрій Садовий.

Як уточнили у пресслужбі ЛМР, Володимир Зуб працюватиме позаштатним радником міського голови. У коментарі Tvoemisto.tv в ЛМР повідомили, що тимчасово обов’язки керівника управління виконуватиме його заступниця Наталія Літвінська. Володимир Зуб звільнився за згодою двох сторін.

Володимир Зуб народився 1967 року в смт. Таврія Східноказахстанської області (Казахстан). Він навчався у Львові, за спеціальністю «хірург», має ступінь кандидата медичних наук. Довгий час працював у медзакладах Чернігова та Львова. Із 22 червня 2006 року працював керівником міського управління охорони здоров’я.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!