Волонтерів та благодійників Львова запрошують до участі у конкурсі

1636 0
Триває збір заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2015» – єдиному загальнонаціональному проекті з пошуку та відзначення кращих українських благодійників і найефективніших доброчинних ініціатив. Організатором конкурсу є Асоціація благодійників України.
фото: vindaily.info

фото: vindaily.info

Національний конкурс «Благодійна Україна», заснований у 2012 році, є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За три роки проведення конкурсу у ньому взяли участь близько 800 благодійників – компаній, організацій, установ та фізичних осіб. Кращі з кращих українські благодійники отримують унікальну нагороду – бурштинового «Янгола добра». Починаючи з 2015 року, співорганізатором конкурсу виступає Міністерство соціальної політики України, яке запровадило в його рамках номінації для відзначення волонтерів.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2015 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники засобів масової інформації.

Переможців визначатимуть у таких номінаціях:

Благодійник: компанія – великий бізнес;

Благодійник: компанія – середній бізнес;

Благодійник: малий бізнес (в т.ч. фізична особа – підприємець);

Благодійник: фізична особа;

Благодійник: загальноукраїнський (в тому числі міжнародний) благодійний фонд (організація);

Благодійник: регіональний благодійний фонд (організація);

Благодійник – неурядова організація;

Благодійник: дитяча або молодіжна організація (спільнота);

Народний благодійник;

Благодійна акція (проект, програма) року.

Спеціальні номінації:

Ефективне використання благодійної допомоги;

Благодійність у медіа;

Інновації в благодійності;

Благодійник: допомогу з-за кордону.

Номінації під патронатом Міністерства соціальної політики України:

Волонтер: фізична особа;

Волонтер: організація;

Корпоративне волонтерство.

Спеціальні відзнаки Оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна» «Кращий благодійник» у сферах: медицина, культура, освіта, соціальна робота, допомога захисникам України.

Конкурсні заявки можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заявку можна завантажити за посиланням, або заповнити в режимі онлайн. Заповнену заявку надсилати електронною поштою на адресу:[email protected]. До заявки доцільно додати відскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

У рамках Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2015» проходять сім регіональних етапів: у Вінницькій, Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Одеській, Херсонській областях та Бердичівському районі Житомирської області. Заявки від благодійників, що діють у цих регіонах, братимуть участь і в регіональному, і у національному етапах конкурсу.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 лютого 2016 року. Церемонія нагородження переможців пройде у березні 2016 року в Києві.

Докладніша інформація за телефоном (044) 537-12-80, (063) 97-78-078, e-mail: [email protected], http://blagoukraine.org.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!