Волонтерка зі Львова передала на потреби українських бійців 60 тисяч доларів

2889 0
Це не просто найбільша пожертва, яку отримував Сергій Притула за всі роки війни від жертводавців, а ще й найкраща відповідь усім тим, хто каже, що українці втомились від війни.
фото: дивись.інфо

фото: дивись.інфо

Волонтерка пані Наталія родом зі Львова, що мешкає нині у Києві, передала 60 тисяч доларів на потреби українських бійців на Сході. Про це ведучий і волонтер Сергій Притула повідомив у себе на Фейсбуку.

«Пане Сергію, чи можна було б якось зустрітися, хотіла б передати вам трохи грошей на Армію». Звісно ж, подякував пані за небайдужість і запропонував надіслати гроші на один з волонтерських рахунків, які одразу ж додав у переписку. Минув тиждень. Чергова ніч, знову відписую у приватних повідомленнях. Знову лист від пані Наталі, яка попросила про особисту зустріч, бо сума достатньо велика і трохи лячно робити це через банк», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: (Не)пересічні львів’яни. Та, що не втомлюється допомагати

За словами ведучого, жінка була наполегливою і приїхала на знімальний майданчик, багато випитувала про потреби військових. Під кінець розмови попросила скерувати її пожертву на корисні придбання. Можливо, на потреби снайперів. Після цього вийняла з сумочки і поставила на стіл 60 000 доларів.

«Ні, я не помилився ні у кількості нулів, ні у валюті. 60 000 доларів. Це не просто найбільша пожертва, яку я, як волонтер, отримував за всі роки війни від жертводавців. Це не просто пожертва, еквівалентна 30% від усіх коштів, які мною було зібрано за 11 місяців цього року. Це ще й найкраща відповідь усім тим, хто ретранслює наративи російської пропаганди про те, що українці втомились від війни», – додає він.

Сергій Притула зазначає, що волонтерка заборонила показувати її фото в соцмережах у своєму дописі. Вона лише сказала, що це її свідомий і бажаний вклад у боротьбу з ворогом, і що вона щаслива, що може в такий спосіб підсилити армію.

Читайте також: Львів’ян запрошують стати помічником святого Миколая

«Ми відійшли від початкового плану витратити ці кошти на снайпінг і скерували їх у не менш ефективну царину, яка дозволить зберегти багато життів українських воїнів. До вашої допомоги я додам із тих коштів, які є у моїй волонтерській скарбничці, ще 644 560 гривень», – пише Сергій Притула.

Окрім цього, усіх охочих просять долучитися до придбання цього місяця ще 5 квадрокоптерів. Бюджет – 165 000 гривень. І до Нового року хочуть придбати одним вузькопрофільним спеціалістам три тепловізійні приціли. А це ще близько 400 тисяч гривень.

Реквізити:

5168742063537207

ОДЕРЖУВАЧ: ПРИТУЛА С.Д.

РАХУНОК: 26200681993072

IBAN: UA843052990000026200681993072

БАНК ОДЕРЖУВАЧА: АТ КБ «ПРИВАТБАНК», КИЇВ, УКРАЇНА

ЄДРПОУ одержувача: 2975800618


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!