Волонтери просять львів’ян принести овочі для сухих борщів воякам

2280 0
Кулінарний цех Ініціативної групи «Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів» потребує деяких продуктів для приготування сухих борщів та супів. Про це волонтери повідомляють на сторінці у Facebook.
фото: kyiv.ridna.ua

фото: kyiv.ridna.ua

Звертаємось до всіх небайдужих! Кулінарному Цеху Hand Made по-львівськи потрібні овочі, з яких ми готуємо «сухі» борщі та зупки! Особлива потреба зараз в картоплі, моркві та цибулі! На жаль, війна ще не скінчилась – не забуваймо про своїх, допомагаємо Армії! Перемога попереду! Ми не їздимо на передову, ми не розбираємось в оптиці і не купуємо тепловізорів, проте ми даруємо домашнє тепло, смак маминого борщу та запах бабусиних смаколиків! Приєднуйтесь!», – просить на своїй сторінці у Facebook координаторка ініціативної групи волонтерів «Hand Made по-львівськи для армії руками волонтерів» Світлана Божко.

Продукти просять приносити за адресою: вул. Сербська 7, кв.4 (другий поверх) код на вхідних дверях 346 (треба натискати на клямку).

Читайте також: У Львові волонтери виготовили мобільний прально-банний комплекс для вояків

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!