Львів'ян просять про теплі шкарпетки для вояків АТО

1895 0
Теплі шкарпетки, засоби гігієни, вологі серветки та цигарки закликають принести для вояків АТО волонтери. Про збір необхідних для бійців речей оголосила у ФБ активістка руху «Допоможи Фронту» Люба Возняк.
фото: із допису ФБ Люби Возняк

фото: із допису ФБ Люби Возняк

Збір необхідних речей відбудеться сьогодні, 5 лютого, та у суботу, 7 лютого з 17 до 19 години поблизу пам’ятника Королю Данилові у Львові.

Окрім того, на своїй сторінці активістка оголосила про збір коштів на автомобіль для бійців. «Швидше аніж передбачалось, готова машина для хлопців, поки не буду казати яких. Увечі женуть тудиии.
Маю 1000 доларів, а машина коштує 1900 дол. Тобто бракує ще 900дол.
Може би хтось хотів докластися до купівлі машини, пишіть, приносьте на збірку з поміткою на машину. Частину грошей вже сьогодні віддам, а решта сподіваюся швидко дозбираєм!
Допоможіть хлопцям, пліз!», - йдеться у повідомленні на сторінці активістки. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!