Волонтери терміново збирають кошти на пластини для бронежилетів військовим. Як допомогти

914 0
Здійснити оплату потрібно сьогодні.
Фото зі сторінки Володимира Зеленського

Фото зі сторінки Володимира Зеленського

Небайдужих громадян просять допомогти терміново зібрати кошти для придбання трьох комплектів пластин до бронежилетів з броньованої сталі. Здійснити оплату у розмірі 38 тисяч гривень потрібно сьогодні. Про це повідомила волонтерка Уляна Солонюк у Facebook.

Читайте також: (Не) їдуть без екіпіровки. Чи забезпечує держава військового всіи необхідним

«20 000 за 200 кг якісної тканини на форму та 18000 грн за 3 комплекти пластин до бронежилетів з броньованої сталі. Маємо на рахунку лише 15 195,01 грн. Знову просимо фінансової підтримки для Збройних сил України», – написала волонтерка.

Станом на сьогодні залишок:

  • на картці становить + 15 195,01 грн
  • готівкою - 4450,00 грн
  • 10 000,00 грн маємо на рахунку ГО «Зручна громада»

 

Попри те, що багатьом зараз матеріально непросто, волонтери просять допомогти зібрати кошти для закупівлі найнеобхіднішого для нашого війська.

Реквізити для фінансової підтримки ЗСУ:

ПриватБанк 4149629396323842 Солонюк У. М.

Нагадаємо, що із початком повномасштабного вторгнення росії до України зі спорядженням для військовослужбовців стало дещо складніше, однак поступово вона починає вирівнюватися. Заступниця голови ради Громадської організації «Допоможи фронту» каже, що на це є дві причини.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!