Волонтери у соцмережах розкривають військові таємниці, – підполковник

1910 0
Волонтери у соцмережах нехотячи розкривають секретну інформацію. Про це під час відеомосту між Львовом і Дніпропетровськом на тему «Як Дніпропетровщина боронитиметься від російських військ? Чим може допомогти Львівщина?» розповів заступник керівника Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, підполковник Вадим Бакай.
Фото: infosmi.net

Фото: infosmi.net

«Соцмережі переповнені інформацією про те, як працюють волонтери. У такий спосіб волонтери розкривають секретні дані: переміщення, дислокацію, чисельність військових формувань», – цитує Вадима Бакая прес-служба львівського Прес-клубу.

Він також наголосив, що у військових є спеціальний захищений зв’язок, тоді як мобілізовані часто користуються незахищеним мобільним зв’язком. У будь-якій армії світу такий цивільний спосіб комунікації є заборонений.

«Проти нас воюють цілі дивізії кібернетичних військ, а всі користуються мобільним зв’язком», – підсумував Бакай.

В свою чергу  заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Харчук розповів, що на території Львівщини є більше 200 організацій, які здійснюють пошук матеріальних ресурсів, які потрібні іншим областям.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!