Волонтери зі Львова передаватимуть розвантажувальні жилети для військових на передову

3170 0
Тепер волонтери зможуть в короткі терміни купувати і передавати амуніцію на передову.
фото: уку

фото: уку

Волонтерський центр Українського католицького університету налагодив виробництво спеціального тактичного елементу обмундирування для військових – розвантажувальних жилеток – з місцевою компанією Acropolis. Тепер центр може в короткі терміни купувати і передавати амуніцію на передову.

«Це – унікальна річ для волонтерських центрів, адже ми маємо можливість в найкоротші терміни закуповувати та передавати на передову одну з основних одиниць амуніції», – йдеться в повідомленні пресцентру УКУ.

Читайте також: Гуманітарний фронт у Львові. Які проблеми виникають з допомогою військовим та цивільним

Так, за два дні вже розподілили 452 жилетки-розгрузки військовим з 59-та окремої мотопіхотної бригади, 126 батальйону тероборони, 3 єгерського батальйону 68 окремої бригади, 101 окремого батальйону територіальної оборони та 103 окремої бригади тероборони ЗСУ.

Нагадаємо, що внаслідок вторгнення в Україну російських окупантів багатьом військовим доводиться боронити нашу землю, а мирним мешканцям з територій, де ведуться воєнні дії, – покинути власні оселі та рятуватися шляхом евакуації. Tvoemisto.tv зібрало контакти гуманітарних штабів, благодійних організацій, які збирають, надають допомогу військовим та прихисток для внутрішньо переселених людей.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!