ВООЗ закликає країни не припиняти вакцинацію через вірус

3161 0
У ВООЗ підкреслюють, що необхідно, в першу чергу, продовжити вакцинацію від кору.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

Країни не повинні через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 у світі припиняти програми вакцинації. Про це  повідомляє Ліга з посиланням на директора Європейського бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Ганса Клюге.

«Наполегливо закликаю країни продовжувати приділяти пріоритетну увагу імунізації, запроваджувати інноваційні послуги, спілкуватися з батьками і ретельно відстежувати кожну пропущену вакцинацію. Наздогнати якомога швидше, де це необхідно», – зазначив Клюге.

Читайте також: Як у Львові виявляють потенційних хворих на коронавірус

Він вважає, що не можна дозволити, щоб трагедія COVID-19 перетворилася на катастрофу погіршення здоров'я людей через інші причини, тому, перш за все, потрібно продовжувати діючі програми з вакцинації дітей, зокрема, від кору.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!