Воркшопи, урбан-кафе, перформанси: у Львові стартує Майстерня міста. Програма

4169 0
5-го червня у Львові стартує Майстерня міста. На відкритій платформі для громадських організацій, ініціатив, міської влади та активних мешканців розмовлятимуть про актуальні для міста теми.
Фото: buchachnews.com

Фото: buchachnews.com

«Майстерня міста» — це відкритий павільйон, що діятиме з 5-го по 16-те червня 2017-го року Збиратися в червні — активістам, тим, хто змінює культурний та міський простір Львова, вже стало доброю традицією. П’ятий рік поспіль у Львові відбувається «Майстерня міста».

Цьогоріч програма ще більш насичена, а її учасниками та співорганізаторами стала велика кількість міських активістів, культурних осередків, та власне, мешканців міста.

Читайте також: У серпні Львів перетвориться на місто класичної музики 

Інститут міста  став  організатором цьогорічної «Майстерні міста», спільно з Львівською міською радою та Німецьким представництвом GIZ у Львові, згуртували найактивніші осередки в місті серед тих, хто у той чи інший спосіб сприяє збереженню та розвитку міста, залученню мешканців до усвідомлення міського простору, рівності в місті, розвитку велоспільноти, поширенню сучасної культури.

Мета «Майстерні міста 2017» — заохотити всіх зацікавлених осіб, мешканців та гостей Львова до спільного діалогу на актуальні для міста теми. Темою цьогорічної майстерні міста стала урбаністична децентралізація в межах міста із залученням локальних мікрогромад та налагодження діалогу між фаховими середовищами та активістами.

ПРОГРАМА ГОЛОВНОГО ПАВІЛЬЙОНУ МАЙСТЕРНІ МІСТА

Локація: біля Музею ідей, вул. Валова, 18-А 

ПРОГРАМА МОБІЛЬНИХ ПАВІЛЬЙОНІВ МАЙСТЕРНІ МІСТА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!