Ворог перекидає техніку до Білорусі та в Крим, хоче спробувати оточити Київ

3988 0
Військово-політичне керівництво ворога прийняло рішення корегувати плани через те, що цілі, поставлені перед початком війни з Україною, не виконали у встановлені терміни.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України продовжується, і ворог надалі несе суттєві втрати. Для їх поповнення російські загарбники призивають офіцерів запасу, осіб рядового та сержантського складу з числа військовозобов’язаних. Зберігається також практика залучення найманців, набір яких виконують російські приватні військові компанії. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

За отриманою інформацією, військово-політичне керівництво ворога прийняло рішення корегувати плани з ведення наступних бойових дій на території України через те, що цілі, поставлені перед початком війни з Україною, не виконали у встановлені терміни.

Читайте також: Першого російського військового оголосили в розшук за зґвалтування жінки на Київщині

Протягом останніх двох тижнів понад 20 підприємств воєнно-промислового комплексу Росії були вимушені повністю або частково призупинити свою діяльність через відсутність комплектуючих частин та деталей. Зокрема, призупинилось виробництво авіаційних ракет на російському науково-виробничому підприємстві «Вимпєл».

Разом з тим, російське військове керівництво перекидає на територію Білорусі та тимчасово окупованої АР Крим озброєння та військової техніки з військових округів. Мета – спроби підготовки та реалізації наступальних дій для оточення міста Києва. Російське військове керівництво починає усвідомлювати, що наявних сил та засобів недостатньо для утримання тимчасово зайнятих територій України та ведення оборонних дій.

Аби відновити боєздатність, керівництво збройних сил РФ прийняло низку рішень про зняття зі зберігання та направлення до військових частин, що відновлюють боєздатність, застарілої бронетехніки. На тимчасово зайнятих ворогом територіях фіксують непоодинокі випадки вилучення вантажних автомобілів та спеціальної сільськогосподарської техніки у приватних підприємців та фермерів.

Читайте також: Окупанти розгорнули додаткові сили на кордоні Білорусі і Чернігівщини

Нагадаємо, що російські війська не змогли досягти успіху на жодному з напрямків, натомість противник намагається тероризувати українців на тимчасово зайнятих територіях. Вони намагаються перевести війну у частково «затяжну фазу». Причина – надто високі втрати в особовому складі та техніці, а також відсутність будь-якого значущого просування в усіх напрямках

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!