Ворог тримає у Чорному морі 8 крилатих ракет

810 0
Загалом у Чорному морі на бойовому чергуванні зараз один корабель рф.
Фото умовне

Фото умовне

Станом на сьогодні, 14 лютого, росія утримує на бойовому чергуванні у Чорному морі один корабель. Загальний залп – 8 крилатих ракет типу «калібр».

Джерело: ВМС ЗС України

В Азовському морі є один корабель рф. Проте 10 ворожих кораблів все ще чергують у Середземному морі. Серед них є 5 носіїв крилатих ракет із загальним залпом 72 «калібри».

Читайте також: ЗСУ завдали 14 ударів по місцях зосередження ворога, – Генштаб

За добу прохід Керч-Єнікальською протокою  в інтересах рф здійснили:

  • до Азовського моря – 39 суден, з них 13 судна рухалось з протоки Босфор;

  • до Чорного моря – 11 судна, з них 6 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор;

Нагадаємо, що противник, попри значні втрати, поки що не відмовляється від намірів вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Суттєво продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!