Ворог завдав нового ракетного удару по Львівщині

35586 0
Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає.

Росіяни завдали нового ракетного удару по Львівщині. Зокрема, йдеться про об’єкт військової інфраструктури. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Сьогодні, 15 травня, близько 04:30 був ракетний удар по одному із об’єктів військової інфраструктури. Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає. Наявність та характер руйнувань уточнюється», – каже він.

Читайте також: У Львові під час тривоги з'явилася яскрава веселка. Неймовірні фото 

Додамо, що сигнал про повітряну тривогу сьогодні, 15 травня, пролунав о 03:27, а про відбій сирени сповіщали – близько 05:30. Тоді на Львівщині було чутно низку вибухів.

Нагадаємо, вранці 25 квітня росія завдала удару по кількох областях в Україні. Зокрема, на Львівщині спрацювала протиповітряна оборона. Близько 08:30 ранку в області відбувся ракетний удар по залізничній станції «Красне». На територію випустили 2 ракети, одну з яких вдалось збити. Вони летіли з південно-східного напрямку.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!