Ворог здійснює масовані обстріли, щоб схилити Україну до переговорів. Широкого наступу не буде, – Ігнат

743 0
Наступальні дії наразі ведуть тільки на Бахмутському та Авдіївському напрямках.
озброєння для України, зброя для України, російсько-українська війна

озброєння для України, зброя для України, російсько-українська війна

Росіяни застосовують масовані обстріли, щоб схилити Україну до перемовин на своїх умовах. Однак про новий широкий наступ не йдеться.

Джерело: речник Повітряних Сил Юрій Ігнат, Lb.ua

«Перша причина – вони хочуть нас перемогти. Зрозуміло, що хочуть поставити певні умови, хочуть схилити до переговорів», – сказав він.

Ігнат запевнив, що масовані ракетні обстріли наразі не свідчать про новий широкий наступ. Наступальні дії наразі ведуться тільки на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Читайте також: Премію імені сенатора Маккейна присудили жінкам України 

«Про наступ такий відчутний говорити зараз, мабуть, зарано. Але ми бачимо, що на Донбасі відбуваються серйозні бойові дії. Дещо лінія стабілізувалася. Зараз лінія бойових зіткнень – все-таки річка Дніпро. Про те, що наступальні дії ведуться противником і на Бахмутському, і на Авдіївському напрямку – це зрозуміло. Чи може бути більш широкий наступ, покаже час. Зрозуміло, що вигнано ті резерви, які у них були на південному фронті. Їх противник очевидно перекидає на східний напрямок. Так само, як і деякі озброєння з території білорусі», – зазначив речник.

Нагадаємо, на кордоні з росією та білоруссю загарбники готують провокації та проникнення диверсійно-розвідувальних груп.

Софіко Векуа
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!