Восени авіакомпанія Wizz Air відкриває два нові рейси в Європу

4643 0
Із 31 жовтня відкриється пряме сполучення до Ганновера (Німеччина), а 1 листопада заплановані рейси до Вроцлава (Польща) із Києва.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Рейси будуть виконувати двічі на тиждень, у Ганновер – щопонеділка та щоп’ятниці, у Вроцлав – щовівторка і щосуботи.

Придбати квитки можна на офіційному сайті авіакомпанії wizzair.com за ціною від 239 гривень в один бік. Це ціна для учасників Wizz Discount Club, ціна для всіх – від 489 гривень в один бік.

«Ми раді анонсувати два нових привабливих маршрути для наших українських пасажирів. Ганновер, наш найновіший аеропорт в мережі WIZZ, і Вроцлав, найбільше місто Західної Польщі, пропонують чудову можливість для українців відкрити ці міста вже цієї осені, а також стимулювати розвиток бізнесу і туризму в Україні, залучаючи туристів до Києва. Ми щасливі розширити нашу київську мережу авіаперевезень до 12 маршрутів», – повідомила керівник відділу комунікацій Wizz Air Тамара Валуа.

Читайте також: З Києва до Одеси запустили дешевий авіарейс

Раніше, генеральний директор Wizz Air повідомляв, що розглядається розширення мережі в Україні, а директор львівського аеропорту Тетяна Романовська запевняє, що ведуться переговори про можливість відновлення рейсів у Львів.

Джерело: lowcostavia.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!