Політична реклама

Восени у Львові відрегламентують встановлення кіосків

1415 0
Підприємці, що входять до об'єднання ГО «Я – Львів'янин», вимагають до 1 серпня погодити їм користування земельними ділянками під їхніми кіосками.

У мерії натомість наголошують, що такі дозволи можна буде видавати лише після погодження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у місті, - інформує Zaxid.net.

Такий документ чиновники обіцяють представити восени.

Директор департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів наголосив, що є дуже багато МАФів, які знаходяться в межах так званих червоних ліній, і їх погоджувати треба з ДАІ міста. Загалом щодо таких торгових точок треба погодити багато документації, сказав він.

На сьогодні, з його слів, департамент містобудування видав 123 паспорти на функціонування таких споруд.

Треба відпрацювати регламент надання дозволів до тимчасових споруд, що має відповідати містобудівній документації, де первинним є визначення доцільності розташування таких споруд для здійснення підприємницької діяльності, – сказав Павлів.

З його слів, відповідна комісія, створена у місті ще в лютому, має напрацювати такий регламент.

Він повідомив також, що "у вересні має бути завершена комплексна схема розміщення тимчасових споруд у місті і лише тоді можливим стане надання земельних ділянок під такі об'єкти", – пояснив Андрій Павлів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!