Восени у Львові запрацює мультифункціональний комплекс-бібліотека УКУ. Візуалізація

10346 0
Офіційне відкриття інформаційно-ресурсного центру імені митрополита Андрея Шептицького, що на вулиці Козельницькій, відбудеться у вересні. Про особливості комплексу Tvoemisto.tv розповів директор Центру Олег Яськів.
візуалізація: прес-служба УКУ

візуалізація: прес-служба УКУ

Інформаційно-ресурсний центр, який стане частиною студентського містечка Українського католицького університету, – це комплексний простір, у який входитимуть виставкові приміщення, конференц-зали, аудиторії, бібліотека та адміністрація.

Перший поверх приміщення буде відданий під простір громадського креативу. Тут планують створити зони для дітей, проводити презентації, авторські зустрічі та кіноклуби. Бібліотека буде публічною установою, тобто книги будуть доступними не лише студентам і викладачам УКУ, а й пересічним відвідувачам закладу.

«Ми збережемо доступність книг для всіх. Кожен охочий зможе прийти і без замовлення взяти книгу та читати її у бібліотеці. Якщо ж вони вирішать взяти її додому, то спершу їм доведеться отримати абонемент», – розповів директор Центру Олег Яськів. Фонди нової бібліотеки базуватимуться на книгах УКУ. Окрім цього їх постійно будуть оновлювати та розширювати, зокрема базу художньої та наукової літератури.

Читайте також: У Львові будують Silicon Valley. Візуалізація

Нагадаємо, новий Інформаційно-ресурсний центр буде інноваційним проектом, який забезпечить нові можливості для навчання, спільної роботи та дослідження для студентів, викладачів та гостей УКУ.  Головними рисами нової бібліотеки стануть гнучкість і відкритість, що відіграють велику роль у проектуванні будівлі.

Підготувала Уляна Іванишин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!