Восени зі Львова відкриють авіарейси до Києва та Одеси

1938 0
Підрозділ турецької авіакомпанії «Atlasjet» в Україні повідомив про запуск нових рейсів у вересні і жовтні цього року. Перші внутрішні рейси будуть виконуватися в напрямках Київ - Одеса, Київ - Львів, Одеса - Львів.
Фото: pravda.cc.ua

Фото: pravda.cc.ua

А міжнародні рейси будуть запущені з Києва, Одеси, Харкова та Львова в Стамбул, Тель-Авів та Москву, повідомляє Zaxid.net.

Президент «Atlasjet Airlines» Алі Мурат Ерсой повідомив, що в Україні запускатимуть рейси поступово, починаючи з вересня і жовтня з використанням двох літаків. «Найближчим часом компанія планує зробити замовлення на велику кількість нових літаків з метою збільшення парка «Atlasjet Україна», - сказав він. - Проте число літаків, які будуть поступово поповнювати український авіапарк, буде збільшуватись паралельно з поліпшенням умов роботи українського сектора цивільної авіації».

У представництві «Atlasjet Україна» у Міжнародному аеропорту «Львів» повідомили, що детальна інформація про запуск рейсів буде протягом десяти днів. Наразі точні дати перших рейсів невідомі, квитки придбати не можна.

Довідка. ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» зареєстровано у Львові у 30 вересня 2013 року. 49% належить турецькій «Atlasjet Havacılık A.Ş.». ТОВ «АІС Груп Україна» володіє ще 41%. Решта належить трьом фізичним особам. Львівське ТОВ «АІС Груп Україна» створено у листопаді 2013 року. Єдиний власник компанії – Маммадзада Ельхан Зіят Огли.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!