Восьма смерть від коронавірусу у Львові. В інфекційній лікарні помер працівник ЗСУ

12750 0
Чоловік поступив у важкому стані, уже заінтубований.
Фото: Волинь24

Фото: Волинь24

Сьогодні помер ще один хворий із підтвердженим діагнозом Covid-19. Чоловік 1953 року народження із Яворівського району помер у реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні.

Читайте також: За добу в Україні підтверлили майже 400 нових випадків COVID-19

Як розповів Tvoemisto.tv заступник головного лікаря медзакладу Ігор Берник, чоловік поступив до них 8 квітня. Його перевели з одного із районів уже заінтубованого. У нього було двобічне запалення легень і супутня хвороба – цукровий діабет.

Як стало відомо з інформації від Командування медичних сил ЗСУ, померлий був працівником Збройних Сил України. 

«Перші ознаки хвороби у нього з’явилися ще першого квітня (підвищена температура та утруднене дихання). У зв’язку з погіршенням самопочуття 8 квітня він був доправлений до Львівської обласної інфекційної лікарні, де знаходився на стаціонарному лікуванні у реанімаційному відділенні, підключений до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ) та отримував необхідне лікування. Захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 було підтверджено за допомогою ПЛР-тестування 12 квітня», – йдеться у повідомленні.

Вночі у лікарні також померла 52-річна львів’янка із пневмонією та підтвердженим діагнозом.

У лікарні, за словами Ігоря Берника, перебуває 91 хворий, з них 45 із підтвердженим діагнозом Covid-19.

Серед хворих десятеро медпрацівників різних медустанов. Хворі з таких міст і районів: Львів, Рудне, Винники, Стрий, Червоноград, Жовківський, Городоцький, Кам’янка Бузький, Перемишлянський, Пустомитівський, Яворівський, Старосамбірський райони.

Читайте також: У Рудному на коронавірус захворіла лікарка. Амбулаторію закрили на карантин

Стан хворих середньої важкості, у 15 тяжкий. Четверо пацієнтів перебувають у реанімації, з них – 2-є з підтвердженим Covid-19. 2-є хворих перебуває на ШВЛ.

Нагадаємо, що на Львівщині підтвердили 166 випадків зараження коронавірусом, восьмеро людей померли, шестеро вилікувались.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!