Політична реклама

Вперше за 35 років легендарні «Супер Вуйки» випустять альбом у Львові

2833 0
Львівський рок-гурт «Супер Вуйки» до осені збирається випустити перший за останні 35 років альбом. Про це tvoemisto.tv повідомив один з учасників гурту, львовознавець та екскурсовод Ілько Лемко.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

«Ми були андерграундним гуртом, нам не давали виступати... Після більше 30 років затишшя ми вирішили нарешті записати і випустити альбом», – розповів Ілько Лемко.

До альбому увійде три старі пісні та 9 нових, написаних за останній рік-два. Наразі триває запис альбому, він матиме назву «Червона конюшина».

«Звичайно, це буде хард-рок. А після того, як люди трохи послухають альбом, плануємо дати 1-2 концерти, щоб люди почули нас і наживо», – додав музикант.

Довідка.

Гурт «Супер Вуйки» – культовий львівський рок-гурт 1970-х—початку 1980-х років, їх вважають основоположниками україномовного рок-н-роллу. Виступали в андеґраунді, були популярними в середовищі хіппі. За твердженням учасників, з тих часів не збереглося жодного запису «Вуйків».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!