Політична реклама

Вподобання в їжі свідчать про характер людини

3057 0
Американські вчені провели дослідження за участю 18 000 людей, метою якого було з‘ясувати зв’язок між харчовими вподобаннями і характером людей.

У ході дослідження з'ясувалося...

Тяга до солоного
На думку авторів експерименту, людина, яку тягне на солоненьке, не просто відчуває дефіцит певних мінеральних речовин, але і є особистістю, що пливе за течією та вважає, що її долю вирішує не вона сама, а обставини.

Тяга до шоколаду
Тяга до шоколаду, вважають експерти, виникає від нестачі серотоніну, гормону задоволення. Гіркому шоколад зазвичай віддають перевагу люди, які постійно перебувають в центрі уваги, а молочному — стримані інтраверти, схильні до самотності.

Тяга до гострої їжі
Це знак не тільки «рухливого» артеріального тиску, але й ознака людини, яка любить порядок.

Тяга до цукерок
Така тяга властива життєлюбним особистостям, які підкреслюють свою унікальність і яким не властиві переймання про скоєне.

Тяга одночасно і до солодкого, і до солоного
Це ознака талановитої та творчої натури; як правило, це люди-одинаки, стримані та закриті.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!