Впродовж місяця у всіх ломбардах Львова встановлять відеокамери

1854 0
Через те, що у Львові зросла кількість вуличних пограбувань, у міліції вживають додаткових заходів для боротьби із крадіями. Про це розповів начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко під час координаційної наради керівників правоохоронних органів.
Фото: news.vn.ua

Фото: news.vn.ua

Сергій Зюбаненко зазначив, що влітку, наприклад, «сезон» крадіжок дорогоцінних прикрас із людей, тому цьому питанню приділяють особливу увагу, пише «Вголос».

Читайте також: Найчастіші злочини у Львові – пограбування та автограбежі

«Сьогодні ми вивчили, куди можуть діватися речові докази, які викрадають у потерпілих. Зважаючи на це, у вівторок в міській раді буде проведена робоча зустріч з усіма власниками ломбардів і в місячний термін у всіх ломбардах мають встановити камери відеоспостереження», – розповів головний міліціонер Львова.

Нагадаємо, у Львові презентували систему ЛОЦМАН – Львівський оперативний центр миттєвого адміністрування нарядами, завдяки якій міліціонери швидше приїжджатимуть на виклики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!