Впродовж трьох днів у Львові прогнозують грози та град

1637 0
Сьогодні, 9 липня, синоптики очікують грозу, град. Вітер південно-східний 7-12 м/с, а вдень будуть шквали 15-20 м/с. Температура повітря вдень 24-26° тепла, інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

10 липня:  мінлива хмарність. Короткочасні дощі. Грози, подекуди град. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 22-27° тепла.

11 липня: хмарна погода з проясненнями. Короткочасні дощі. Грози, подекуди град. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 20-25° тепла.

У вітряну погоду львів'ян закликають бути особливо обережними. Йдучи через парки чи поблизу дерев, вважати, щоб від сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм. Крім того, обірвані дроти є дуже небезпечними. В разі виявлення таких дротів, не доторкайтесь до них і відразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15 80, або 297-59-11. Сюди ж просять повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!