Впроваджувати у Львові е-квиток хочуть 6 компаній. Перелік

2861 0
Сьогодні відбулось розкриття технічних пропозицій від претендентів.
фото: lvivportal.ua

фото: lvivportal.ua

12 лютого тендерний комітет розкрив пакети технічних пропозицій від компаній, що претендують на впровадження у Львові системи е-квитка. Про це повідомляє Гал-Інфо.

Усього подались 6 компаній, хоча раніше таке бажання висловлювали 29. Це

  • Ridango AS (Естонія)
  • JVCA Mikroelektronika & SoftServе (Консорціум Чеської компанії Mikroelektronika і SoftServе зі Львова)
  • JVCA Onur (Туреччина)
  • Consortium BPC AG (Швейцарія)
  • PPT Excellence 
  • Almaviva AEP SWARCO

Одну з компаній – PPT Excelleng – усунули від участі в тендері через невідповідність поданої документації.

Читайте також: Скільки коштуватиме місячний проїзний е-квиток у Львові

Тендерний комітет вивчатиме подані заявки та формуватиме цінову пропозицію орієнтовно до травня 2019 року. Відтак, договір із переможцем планують підписати у червні.

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» оголосив міжнародний тендер на впровадження е-квитка у Львові 16 листопада 2018 року. Запропонований контракт має включати проектування, обладнання, програмне забезпечення, апаратні засоби, системи впровадження та інтеграційні послуги, а також послуги з технічного обслуговування. Набори обладнання мають встановити на 1000 одиницях транспорту – 725 автобусах, 150 трамваях, 125 тролейбусах. Також потрібно буде закупити власне е-квитки і зчитувачі, ручні засоби контролю, розробити веб-сайт та мобільні додатки й інтегрувати їх з наявними системами та телекомунікаціями. Крім того, проект передбачає диспетчерську систему з маршрутами транспорту, розкладом та GPS-навігацією. Ця система має передбачати різні способи оплати – як мінімум, готівкову та карткову, а також можливість придбання квитків через мобільний додаток.

Читайте також: Як виглядатиме та працюватиме електронний квиток у Львові. Візуалізація

17 листопада 2016 року у Львові підписали угоду про кредитне фінансування впровадження е-квитка на 10 млн євро. Назву електронного квитка визначили львів’яни через соціологічне опитування. Назву «ЛеоКарт» запропонувало дев’ять львів’ян, однак переміг Андрій Карп’як, який надав таку пропозицію першим. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!