Вранішня кава з львівським полярником. Як потрапити?

3152 0
В неділю, 17 січня, в залі з роялем арт-кав'ярні «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, 2-й поверх «Дзиґи») відбудеться відкрита зустріч з Ігорем Диким — людиною, котра тричі побувала в Антарктиді. Захід ініційовано львівською молодіжною організацією «Фундація регіональних ініціатив». Початок — о 10:00.
фото: bioweb.lnu.edu.ua

фото: bioweb.lnu.edu.ua

Вранішня кава з…» — це проект ранкових зустрічей у форматі відкритої розмови з цікавими та відомими особистостями. Цього разу гостем недільної зустрічі стане Ігор Дикий — викладач Львівського національного університету імені Івана Франка, відомий український полярник, учасник трьох антарктичних експедицій. Пан Ігор розкаже Вам, що таке насправді «холодно», а також де жити, на чому спати та що їсти, коли навколо тебе лише тюлені та пінгвіни,  – інформують організатори.

Вхід – вільний. Для участі необхідно зареєструватись. Кількість місць обмежена.

Детальніше про зустрічі у рамках проекту можна дізнатись за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!