Вроцлавський аеропорт облаштовують для українських пасажирів

2632 0
У терміналі вроцлавського аеропорту з'явилися вказівники українською мовою. Відтак пасажири з України можуть знайомитися із містом вже одразу в аеропорту.
фото: inpoland.net.pl

фото: inpoland.net.pl

Інформаційні матеріали українською наразі розмістили лише в секторі, де прилітають.

«Ідея обслуговування пасажирів їх рідною мовою гарно зарекомендувала себе під час Євро - 2012. Тому напрацьовані тоді стандарти ми використовуємо і зараз. У залі прильоту пасажирів, що прилітають з Києва, а з квітня будуть і зі Львова, їх зустрічатимуть інформаційні вказівники українською мовою. Завдяки співпраці з мерією Вроцлава, і вроцлавським центром соціального розвитку, які приготували спеціальну програму, адресовану українцям, там можна знайти стенди з інформаційними матеріалами про Вроцлав і воєводство загалом», –  поінформував  глава вроцлавського аеропорту Даріуш Кусь для inpoland.net.pl.

Також посадовець додав, що задля комфорту пасажирів вони набирають до команди сервісу аеропорту працівників з України.

Нагадаємо, лоукост-авіакомпанія Wizz Air відкриває новий рейс зі Львова до Вроцлава. А Ryanair продовжує розвиватися на авіаринку Європи і оголошує про відкриття 14 нових рейсів з Кракова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!