Політична реклама

Врятувати від різних проявів фізичного болю зможуть певні продукти та рослини

1666 0
Зняти головний біль допоможе холодне листя капусти, зубний біль знімають шматочком сала, а при кишковій коліці радять застосовують пряні рослини.

Головний біль знімає холодне листя капусти. Треба кілька листків охолодити в морозилці і по-черзі прикладати до місця болю. Змінювати на нові як тільки нагріються.

В народній медицині зубний біль знімають шматочком сала. Прикладають його до ясен на кілька годин. Також допоможуть розрізаний навпіл зубчик часнику, хрін — вони подразнюють слизову, припалюють її. Один біль замінюється іншим.

При кишковій коліці застосовують пряні рослини: кріп, хрін, цибулю, часник, імбир, куркуму.  Вони вбивають бактерії, допомагають засвоїтися їжі. 

При здутті шлунку їдять зеренові. Вони містять магній, покращують травлення, знімають дискомфорт у кишечнику. Під час приступу болю не варто їсти зерна, вони посилять бродіння.

При радикуліті нагрівають сир, картоплю, загортають у рушник і прикладають на кілька годин до спини.  Ці продукти довго тримають у собі тепло, хороші теплопровідники.

Біль у м'язах рук і ніг теж зніме капустяний лист. Перед тим його треба надрізати, щоб пустив сік, ошпарити окропом. Прикласти до хворого місця і перев'язати тканиною. Допомагає за дві години.

Джерело: Газета.ua

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!